Japonski cosmo lifting obraza

Metoda Japonskega cosmo liftinga je kombinacija različnih metod obrazne refleksoterapije.

Z izvajanjem metode obrazu vrnemo svežino, učvrstimo obrazne mišice ter omilimo gube. S terapijo sprostimo notranje napetosti, saj se s stimulacijo živčevja in akupunkturnih točk uravnoveša tudi telesno in duševno zdravstveno stanje. Je tudi ena izmed najboljših naravnih, predvsem pa neinzvazivnih metod za pomladitev obraza.

Kaj je japonski cosmo lifting obraza?

Japonski cosmo lifting je nevro-senzorična metoda stimulacije mišic, ki se ročno izvaja na obrazu. Z izvajanjem metode obrazu vrnemo svežino, učvrstimo obrazne mišice ter omilimo gube. Z delovanjem na akopunkturne točke in refleksne cone obraza v kombinaciji z metodologijo japonskega liftinga obraza in limfne stimulacije, dosegamo izjemne rezultate glede videza celotnega obraza in hkrati izboljšamo zdravje kože in telesne težave.

Cosmo lifting vključuje več tehnik.

Tehnika je sestavljena iz metod vzhodnjaške medicine. Uporablja refleksne točke na obrazu, ki so povezane z meridiani, refleksne cone na obrazu iz južnoameriške tradicije, vietnamsko metodo refleksnih točk in con na obrazu in japonsko metodo, ki uporablja refleksne točke za stimulacijo limfnega sistema.

Z Japonskim cosmo liftingom je mogoče delovati na celotno telo; stimulirati vse organe, vključujoč kožo, ki je naš največji organ. S stimulacijo refleksnih točk in con je mogoče uravnovešati mišični tonus celotnega telesa.

Učinek terapije na obraz in telo

Z refleksnimi točkami delujemo tudi na celotni limfni sistem. S tem dosežemo učinek čiščenja (detox), izločanje toksinov iz telesa, hkrati pa tako dosežemo tudi čiščenje kože celega telesa.
Ker je Japonski cosmo lifting zelo sproščujoč tretma, prežene stres iz telesnih mišic in mišic obraza. S tem dosežemo notranje ravnovesje, sprostitev in dobro počutje v telesu, kar se bo vedno izrazilo tudi na obrazu.

  • Japonski cosmo lifting 30 €

    * 50 minut