Permanentni makeup

Če si želite biti sproščene in urejene 24 ur na dan je permanentno ličenje prava storitev za vas.

S tehniko permanentnega ličenja bodo jutra manj stresna, brez nanosa ličil, popravljanja makeupa čez dan in strahu ali se je le-ta razmazal. Permanentni makeup nadomesti vsakodnevno ličenje z njim poudarimo linije oči, nežno obrobimo in zasenčimo obrvi ter popravimo ali dorišemo ustnice v željeni barvi.

Permanentni make up

Permanentni ličenje je postopek, pri katerem se s pomočjo vbodov zelo tanke igle vnašajo pigmenti v prvo plast kože, kjer ostanejo 2-5 let. Permanentni makeup nadomesti vsakodnevno ličenje z njim poudarimo linije oči, nežno obrobimo in zasenčimo obrvi ter popravimo ali dorišemo ustnice v željeni barvi. Celotno permanentno ličenje izgleda nežno in nevsiljivo.

Powder brows

Obrvi so okvir obraza in je prav, da jim namenimo posebno pozornost. Je idealna rešitev za tiste, ki želite biti urejene v vsakem trenutku in imate dovolj risanja in barvanja obrvi znova in znova. Powder brows je postopek kjer z mikro tanko iglico vnašamo pigment v površinski sloj kože. Pigmentacija obrvi deluje kot puder, poudari in optimizira obliko in barvo obrvi. S postopkom dobimo polne in enakomerne obrvi, ki še vedno izgledajo naravno. Postopek ni preveč boleč, vendar se stranke nanje odzivajo različno. Celoten postopek traja 1,5 ure in je potrebna korekcija po enem mesecu.

Obstojnost je 1-2 leti.

Powder brows

  • Puder obrvi 150 €
  • Korekcija po 1 mesecu 50 €
  • Korekcija po 4-6 mesecih 100 €
  • Osvežitev barve po 1 letu 120 €